Synergie emocí, mysli a těla — EMYSTE.

Při práci s klienty používám svůj vlastní přístup EMYSTE. Spojuje práci s emocemi, myslí a tělem. Všechno souvisí se vším. Potlačované emoce nám v těle dokážou udělat pořádnou neplechu. Protože to, jak se cítíme a co prožíváme (emoce), ovlivňuje to, na co myslíme a jak se chováme (mysl), a podle toho posléze reaguje naše fyzické tělo rozličnými zdravotními neduhy. 

Naše tělo je dokonalé a reaguje na vše, co se děje v naší hlavě i emocích podle předem definovaných zákonitostí. Naše mysl v kombinaci s emocemi je tím nejmocnějším v našem životě. Když jsme psychicky a emočně vyrovnaní, můžeme se uzdravit z čekohokoliv. Ale mnohem lepší je těmto našim tělesným neduhům předcházet tím, že se staráme sami o sebe, o své prožitky, o své nastavení mysli. O to, že si zbytečně neubližujeme.

  • Bojíte se někomu (vč. sebe) projevit, co opravdu cítíte?
  • Stále vás trápí, co si o vás pomyslí ti druzí?
  • Máte pocit, že se nemůžete jen tak svobodně nadechnout?
  • Stále nemáte svůj domov nebo vám ho někdo narušuje?
  • Potřebujete si od někoho či něčeho udržet odstup?
  • Nebo vám naopak chybí společnost a cítíte se osamělí
  • Ve vašem vztahu (k sobě, k partnerovi, k dětem, k rodičům či přátelům) si nerozumíte?
  • Z vaší práce nemáte radost a nevíte, jak najít ten správný směr právě pro vás?
  • Máte strach z neúspěchu a nesplnění svých snů?
  • Nevíte, co vlastně ve svém životě dělat?

Toto je opravdu jen malý zlomek témat, která můžeme řešit sami ve své mysli. Ale na naprosto všechny je naše tělo nastaveno reagovat v našem nejlepším zájmu - tedy jako záchranář - snaží se nám pomoci. A tak se nám při pocitu, že si potřebujeme udržet odstup vznikne nějaká reakce na kůži, při omezení naší svobody reaguje dýchací systém, když nám někdo zasahuje do teritoria, dá nám o sobě vědět náš močový systém, …

Více o mém přístupu EMYSTE najdete v článku na mém blogu.

Co od naší spolupráce můžete očekávat?

  • Zaměříme se na váš život a na to, co aktuálně prožíváte.
  • Podíváme se na to, co vás trápí, z čeho máte radost, co vám v životě nefunguje.
  • Pokud vás už teď trápí nějaké zdravotní neduhy, společně odhalíme, co vás k nim dovedlo a jak to změnit. 
  • Objevíme vzorce vašeho chování (vnitřní sabotéry), které vám neslouží - tedy spíše vám škodí nebo vás brzdí.
  • Váš život by měl být v rovnováze, takže se budeme soustředit na všechny jeho aspekty (osobní život, vztahy, práce).
  • Pokud stojíte na křižovatce, vybereme spolu pro vás ten nejlepší možný směr.

Co u mě ale nenajdete…

  • Neumím se napojit na náš prapůvodní “zdroj” všehomíra.
  • Nepoužívám žádné ezotechniky ani spolupráci s nějakými bytostmi.
  • Nejsem léčitel ani se nevěnuji ezoterickým směrům.
  • Nedokážu vás zázračně vyléčit. 

Jsem úplně normální žena, která ví a má osobně vyzkoušeno, že to jediné, co nám opravdu dokáže pomoci, jsme my sami. Jen musíme vědět jak a co je potřeba změnit. To, co vám opravdu mohu slíbit, je toto:

Společně se zaměříme na ten správný a opravdu funkční postup právě pro vás.

Co můžete od naší společné práce očekávat?

Svou práci naprosto miluji a jsem ji oddaná. Jsem nadšená z každého svého klienta a pro zlepšení vaší situace či stavu udělám naprosté maximum, které je v mých silách. Největší motivací je mi to, aby se vám ulevilo a žili jste opravdu spokojený a naplněný život plný radosti. Umím velmi dobře trefit hřebík na hlavičku, ale vždy je to s dotekem laskavosti a v bezpečném prostředí

Jsem velmi dobrý posluchač a vnímám i ty nejmenší náznaky toho, co se děje ve vašem životě, kterých si ani nemusíte být vědomi. Společně pak diskutujeme nad všemi aspekty vašeho života a toho, co vás v životě právě trápí. Ať už to má nějaké projevy na vašem fyzickém těle, nebo zatím ještě ne. Učím vás, jak své emoce a pocity zvládnout a osvobodit se ze svých podvědomých vzorců.

Zároveň na sobě neustále pracuji, vzdělávám se a rozvíjím své znalosti a zkušenosti, abyste u mě měli tu opravdu nejlepší péči.

Co vám nabízím?

Spolupráce se mnou probíhá online nebo osobně. Při osobním setkání se s klienty ráda procházím venku a u toho si povídáme a objevujeme. Tuto formu spolupráce doporučuji, protože ve chvíli, kdy zapojíme nějakým způsobem naše fyzické tělo, dochází k tomu, že začneme na vše nahlížet z jiné perspektivy a nacházíme tak naprosto nová a skvělá řešení, která by nás jinak ani nenapadla.

Tato spolupráce nenahrazuje lékařskou, psychologickou či psychiatrickou péči. Nejedná se o terapii, ale o intenzivní práci sama na sobě. Úspěch je tedy v rukou a činech každého z klientů.

Krátkodobá spolupráce

Jednorázová spolupráce

Velmi intenzivní jednorázová spolupráce v délce 2,5 hodiny. Zaměříme se na situaci či váš emoční prožitek, který vás v životě aktuálně nejvíce trápí či brzdí. 

4 500 Kč
s DPH
Dlouhodobá spolupráce

Intenzivní spolupráce

Intenzivní spolupráce zahrnující celkem 6 společných setkání v délce 1,5 hodiny. Termíny setkání naplánujeme společně na dobu 2-3 měsíců.

21 000 Kč
s DPH

Mám dar vcítit se do nastavení mých klientů. Vnitřně opravdu rozumím tomu, co prožíváte právě vy a jak moc je to pro vás těžké a mnohdy bezvýchodné. Nejste tak schopni vidět možná řešení nebo něco sami změnit a právě to je to, s čím vám mohu pomoci. Dokážeme ve vás společnou prací probudit vaši vnitřní motivaci, víru a jistotu (protože ta z vnějšku opravdu nefunguje) a nastartovat vás k tomu pustit se do kroků, které povedou ke změně situace, ve které vám není dobře.

Budu vám osobní průvodkyní na cestě k vašemu lepšímu a vyrovnanějšímu já. Můžete se na mě plně spolehnout a opřít se o mě jako o ten nejsilnější strom v lese, kdykoliv to budete potřebovat.

Inspirativní ohlasy klientů, ze kterých budete nadšení

Pozerá na mňa zhora, NIE povýšenecky, ale z ROZHĽADU aby mi pomohla vidieť môj správny smer. Z nadhľadu vie vždy trafiť klinec po hlavičke a pri našich rozhovoroch tá hlava bola vždy moja. Vtipná, čistá a priama... taká je Danča, ktorú poznám. Ďakujem za životné okolnosti, ktoré ma doviedli ku dňu, keď som Ťa spoznala.

Zuzka, 46 let, Liptovský Hrádok

Prošla jsem si za svůj život spoustou seminářů, workshopů a sezení. S takovou mírou laskavosti, pochopení a „neškatulkování“ jako u Danušky jsem se setkávala jen velmi málo. Cítila jsem se velmi uvolněně, její laskavý hlas mi dodal pocit důvěry a její cílené otázky mě navedly vystoupit ze zajetých kolejí. Také jsem si dovolila se více otevřít. Jsem nadšená a vděčná za to, že se objevila v mém životě.

Nikča, 41 let, Brno

Využití konzultačních služeb Dany Zechmeisterové pro mě mělo velký přínos, i když jsem od toho moc neočekávala a byla ze začátku trochu skeptická.

Člověk se zamyslí nad věcmi, nad kterými normálně nemá moc prostor přemýšlet a může se na určité věci podívat z jiného úhlu a hlavně z větší perspektivy. Tohoto nového pohledu se pak dá využít ke změně přístupu v řešení problému či jiné situace.

Dalším plusem pro mě bylo to, že jsem se u sezení cítila příjemně a měla pocit, že se můžu otevřít aniž by mě někdo soudil, a to jsem od přírody spíše uzavřený člověk.

Sylvie, 38 let, Praha

Spolupráce s Dančou je jedním slovem opravdový zážitek. Velmi trefné otázky mne vedly k opravdu hlubokému zamyšlení a vhledu do sebe sama. Zároveň mě tyto přesně cílené dotazy dovedly k tomu, abych se na problém podíval z úplně jiné strany a uvědomil si, jak to vyřešit, i když se mi to zdálo před tím nereálné. I když jsem se občas snažil odbočit od tématu, Danča mne vždy nenápadnými otázkami navedla zpět a to nakonec vedlo k velmi úspěšným sezením. Velmi mi tím pomohla a patří jí můj velký dík a obdiv za skvěle odvedenou práci.

David, 44 let, Praha